Προφίλ

Γιατί Είμαστε Οι Καλύτεροι

Το 1997 άρχισα να φοιτώ στο Τομέα Αισθητικής και Κοσμητολογίας στα ΤΕΙ της Αθήνας. Κατευθείαν ξεχώρισα το τμήμα αισθητικής άκρων και ονυχοπλαστικής.

Γιατί πιστεύω ότι ομορφιά των χεριών και ποδιών σε όλες τις εκδοχές της ενισχύει την προσωπικότητα του ανθρώπου δημιουργώντας συναισθήματα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης.

Το 1998 άρχισα να εργάζομαι στην εταιρεία NEODERMA, όπου αποτέλεσε σταθμό για την πορεία μου στον χώρο της αισθητικής των άκρων καθώς διευρύνα τις γνώσεις μου και την αγάπησα περισσότερο.

Στην συνέχεια εργάστηκα με ενθουσιασμό και μεράκι για αρκετά χρόνια στην εταιρεία COSMETICS HELLAS.

Εκτός από τις σπουδές και την επαγγελματική μου εμπειρία στον χώρο, το 2006 παρακολουθήσα και κάποια σεμινάρια για να ενισχύσω τις γνώσεις μου στο

NAILS DESIGN διότι είναι τέχνη να ζωγραφίζεις περίτεχνα σχέδια με ιδιαίτερα ευφάνταστους συνδυασμούς χρωμάτων και accessories.

Το 2007 έχοντας τα κατάλληλα εφόδια απο γνώσεις και εμπειρία πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε την δικία μας αλυσίδα καταστημάτων με την επωνυμία  "ΒΕΑUTY LOVERS". Είναι ένα μοντέρνο studio νυχιών, ιδανικό για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Μπαίνοντας στο κατάστημα θα εντυπωσιαστείτε από τη minimal αισθητική, την ευχάριστη διάθεση και τη θετική ενέργεια που είναι διάχυτη παντού και με μια έμπειρη ομάδα που θα είναι δίπλα σας για να σας περιποιηθούν και να σας ομορφύνουν.

Το 2020 με την βοήθεια της πολύτιμης ομάδας μου, αποφασίσαμε να καινοτομήσουμε για μια ακόμα φορά στον χώρο δημιουργώντας έναν site

για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την ανάδειξει των προιόντων μας.

0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Πελάτισσες
0
Υπηρεσίες
0
Προϊόντα

Έχετε Ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

[contact-form-7 id="731"]
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Μετάβαση στο περιεχόμενο